woensdag 18 juli 2012

Shoplogje Hema en Veritas.

Vandaag weeral een shoplog! Ja, ik shop de laatste veel! Ik ben dit keer naar de Hema en de Veritas geweest en ik heb allemaal leuke dingetjes gekocht die ik jullie graag wil laten zien!

Ik begin met de Hema:
 Als eerste kocht ik deze mapjes. Ik heb er een voor mij en een voor mijn zus gekocht. Ik ga dit gebruiken om knipsels in te doen omdat ik vaak collages maak. Als jullie eens een artikel willen zien over collages met foto's van mijn collages laat het dan maar weten in de comments! Deze kosten trouwens normaal 2.50 per stuk en met korting 0.75!
                                                           
 Daarna kocht ik deze bestekmapjes. Ik heb ze voor school gekocht omdat dat wel handig is om taken in te doen. Deze kan je kopen als een set van 5 maar de prijs weet ik niet meer.
Dan kocht ik deze sokjes met lintjes aan. Je kan hier een soort ballerina effect mee krijgen, ik vond ze wel schattig dus kocht ik ze voor 0.75 euro in de solden! (normaal 1.50 euro.)
Daarna kocht ik deze simpele grijze leggings (2 per pak) voor een paar euro.
Als laatste in de Hema kocht ik dit zwarte glitternagellakje in de kleur 04.

Nu laat ik zien wat ik in de Veritas heb gekocht.
 Als eerste kocht ik deze sokjes voor 2.50 euro (per paar). Ik vond ze wel schattig.
 Dan kocht ik deze schattige oorbelletjes voor 2.48 euro in de solden (normaal 4.95 euro).
 Ik kocht ook nog deze supermooie oorbellen! Ik heb eigenlijk maar 2 paar grote oorbellen dus kunnen er nog wel wat bij! Deze kosten normaal 5.95 en nu 1.78!!!! Echt een koopje!
Als laatste kocht ik dit portemonneetje. Het is echt heel neon oranje en koste 1 euro! Later zag ik dat het aan een kant vaal geworden is en de lijm van het stickertje plakt nogal!

Zo dat was mijn shoplog!
Nena <3.

2 opmerkingen: