vrijdag 26 oktober 2012

Sephora Palette.

In mijn shoplog van Breda zagen jullie mijn Sephora palette al voorbijkomen. Vandaag ga ik daar dus een artikel over schrijven!
  Dit is de verpakking: het palette zit in een kartonnen doosje. Het palette  kost trouwens

Dit is het palette uit de doos: vrij strak glimmend zwart, ze zien er hetzelfde uit als de papieren Sephora zakjes.

Op de achterkant van de doos staat alle dingen op die er inzitten. Handig voor als je niet zo veel van make-up af weet of twijfelt wat voor product het is.

 Ik zal beginnen met de oogschaduw. Ik vind het palette er mooi uitzien, er zitten gliterende en matte kleuren in. Ik heb willekeurig een aantal kleuren geswatchd en ze zien er allemaal heel mooi uit!

 Hier zie je de cream-eyeliners. Alledrie de kleuren zijn mooi gepigmenteerd en vrij creamy. De gouden kleur is vrij apart en leuk om mee te experimenteren!


Dan gaan we over naar de blush en bronzer. Sephora zegt dat nr. 1 en 2 (zie foto hierboven, het is trouwens nogal klein getypt) bronzers zijn maar het zijn meer highlighters vind ik. De helemaal rechtse is een blush, ik zou die eerder als bronzer gebruiken. Ik heb hieronder nog willekeurige blushes/bronzers/hightlighters geswatchd. Die zien er allemaal mooi uit!
 Dan als laatste de lipsticks/ lipgloss. Op het eerste zicht zien ze er allemaal heel mooi uit, dat bevestigen de swatchen ook! De meeste kleurtjes zijn mooi gepigmenteerd en glanzen ook nog eens heel mooi!

Wat wel jammer is is dat het palette er nu nogal slordig uit maar dat is ook geen ramp natuurlijk!
Ik ben dus heel blij met dit palette en zou het zeker aanraden!
X

4 opmerkingen:

 1. Ziet er uit als een heel leuk palet, met enkel dit heb je echt gewoon alles, handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, gorgeous palette! Heel handig, alles bij de hand ook. De pigmentatie is trouwens ook incredible!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig palette! Dit is zeker een hele goede aankoop geweest! Wat heb jij een leuke blog! Ik ben je met bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen