vrijdag 2 november 2012

Artikel: Ultimate Lipglow Catrice

Vandaag heb ik een artikel voor jullie over een nieuw product van Catrice, namelijk de Ultimate Lip Glow. Ik vind het zelf niet echt een heel leuk product maar de verpakking en gelly uitstraling vind ik wel cool! Dit coole ding kost trouwens €4.95, wat 1 euro duurder is dan de "normale" lipsticks van Catrice.

Dit is de verpakking. Op de foto hieronder zie je de stick zelf, het is een soort oranje gel maar hij voelt wel hard en stevig aan. Als je hem opdoet voelt hij aan als lippenbalsem.
 
De onderkant is een roze doorzichtig stukje waar de naam van de stick opstaat, Ultimate lip glow.

Op de bovenste foto heb ik hem op mijn lippen, op de onderste heb ik hem geswatchd. Ik verwachtte eerlijk gezegd een ander effect, iets meer pigment en meer glans. Maar het is wel een leuke en cute musthave!

 Zo dit was het alweer! Ik vind de kwalitiet en het effect van de lipglow niet echt geweldig maar dat hoort ook zo. Het natuurlijk wel leuk om te hebben! 
XX

4 opmerkingen:

 1. Ik vind hem echt leuk, kocht hem ook een tijdje geleden volgens mij was dat nog de eerste. Toen was er ook een hele hype eromheen en steeds uitverkocht. Wist ik veel, vond hem leuk om te zien. :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik vind hem ook best leuk. In het begin dacht ik serieus: whuuuut? Wat een raar ding? Maar het resultaat is wel errug mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig ding, toch leuk dat het een budget versie van de Maybelline popstick is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er eerst best weird uit, maar zodra je het smeert is die wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen