dinsdag 13 november 2012

My Skin producten Essence.

Vandaag wil ik jullie 2 fijne producten van Essence My Skin laten zien. Ik kocht deze een tijdje geleden in het Kruidvat toen er een 2 voor €3 actie was. Ik koos toen voor de reinigingsgel met granaatappel en de dagcrème met lychee en rode druiven.



 Dit is de reinigingsgel. Ik vind de verpakking wel leuk met de kleurtjes en tekeningetjes. Er staat ook veel informatie op maar daar vertel ik later over.
 Dit zijn de ingrediënten: ik weet hier zelf niet zo veel van maar ze lijken mij toch vrij oké.
Het is een 4 in 1 reinigingsgel: het reinigt diep, reinigt je poriën, hydrateert en matteert.
Ik vind dit niet helemaal kloppen want hij hydrateet helemaal niet! Je huid voelt juist heel fris en gevoelig aan. Het matteert ook niet heel goed maar dat kan ermee door! Verder reinigt hij echt heel goed en diep.
Essence vertelt ook nog iets over dit product: het is reiniging, peeling en masker in 1, het zorgt voor een zachte en stralende huid, de kostbare actieve ingrediënten granaatappel en bamboo reinigt, verfijnt en matteert de huid langdurig en hydrateert intensief. Je kan het dagelijks aanbrengen als reiniging en wekelijks als masker.
Ik vind dat dit inderdaad wel klopt, ik vind het een fijn en goed product!
 Zo ziet de substantie eruit: vrij dik en creamy maar er zitten een soort gelly brokjes in als je het uitsmeert, niet heel storend, hoor. :) Hier heb ik het uitgesmeerd en ik moet zeggen dat het wel vrij hevig en prikkend aanvoelt, het is nogal een ruwe reingingsgel.

Dit vond ik wel grappig, er kwam echt een mooie krul uit ;).
 Hier heb ik de reinigingsgel op mijn gezicht gedaan. Ik heb hier een vrij dikke laag opgedaan maar dat zou ik niet echt aanraden want dat is nogal heftig en je wilt het er onmiddellijk weer afhalen want het prikt en het voelt echt heel koud en ruw aan. Maar daarom gebruik ik er meestal een beetje van dat ik dan in mijn handen uitsmeer en dan met een dun laagje op mijn gezicht aanbreng.
 Hier zie je dat mijn gezicht behoorlijk rood ziet maar dat was omdat ik te veel had gebruikt maar normaal heb ik hier geen last van.

Dit is de crème: ik heb de versie voor de normale tot gecombineerde huid met lychee en blauwe druif.
Dit vertelt Essence over het product:
Het is een bijzondere lichtgewicht crème met een langdurig matterend effect, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De waardevolle actieve ingrediënten, verrijkt met lychee en blauwe druif, hydrateren de huid intensief en maken haar zacht en soepel. De crème matteert tot 12 uur lang. Met beschermende UVA/UVB filters. 
Wat is hier allemaal van waar?
Hij voelt heel licht en koel aan als je hem aanbrengt en je huid voelt zacht en glad aan, hij matteert en hydrateert ook goed. Mijn huid voelt verzorgt en
Dit zijn de ingrediënten: er zit wel alchohol in.
Het is echt een fijne crème, hij matteert goed en mijn voelt zacht aan!

Beide producten zijn dus aan te raden!
XX

2 opmerkingen:

  1. Hoe tof :)
    Maar ik heb een vraagje: weet jij misschien hoeveel verschillende dagcrèmes van essence in het kruidvat zijn?
    liefs Veerle xxx

    http://directioner-veerle.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk drie: een voor droge, normale en vette huid denk ik ;-)

      Verwijderen