dinsdag 11 december 2012

Kruidvat BB-Cream.

Vandaag heb ik eindelijk weer een artikel omdat ik nieuwe methode heb gevonden voor foto's te uploaden, namelijk via Photobucket, Elize gaf mij deze tip, dankjewel!

Dus nu heb ik een artikel voor jullie over de Kruidvat BB-Cream. Ik kocht deze een tijdje geleden in het Kruidvat omdat ik hoorde dat ze daar ook een BB-cream gingen verkopen, die een klein prijsje heeft, slechts 4.95 euro!Dit is het doosje: een witte verpakking met roze accenten. Ik heb de BB-cream trouwens in de lichtste kleur ("licht").
Hier staat nog wat extra info: sorry voor de slechte kwaliteit maar ik wilde deze foto er toch bijdoen omdat er veel informatie op staat. 
Als eerste vertelt Kruidvat dat het product een 5in1 werking heeft:
-verbergt lijntjes
-egaliseert de huid
-stralende huid
-hydrateert
-Uv bescherming SPF 15
Er staat ook nog een tekstje bij over de werking ervan:
Kruidvat BB cream is de ultieme alles-in-één-crème voor een langdurige,hydraterende verzorging en een natuurlijke, vlekkeloze uitstraling. BB of Blemisch Balm verbergt lijntjes en egaliseert de huid. Het SPF 15 filter helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Wat klopt hier allemaal van/ wat mening erover?
Mijn ziet inderdaad egaler uit en voelt zachter en gehydrateerd aan, dat hij lijntjes echt helemaal verbergt zou ik ook niet zeggen maar hij vervaagt ze wel zodat ze minder opvallen. Hij blijft ook redelijk goed zitten en mijn ziet er mooier uit op een natuurlijke manier. Ik vind het zeker een fijne BB-cream! 

Omdat mijn foto van de ingrediënten echt niet leesbaar was heb ik deze van het internet gehaald. Ik moet wel even vermelden dat er cetearyl alcohol, parfum en cafeïne (!?) in zitten. Waarom er cafeïne inzit weet ik ook niet, hoor :-).
Dit is het tubetje: het heeft ongeveer dezelfde stijl en lay-out als de verpakking, alleen staat de meeste informatie op de verpakking, hierop staat een beknopte versie.

Bovenaan: mijn hand zonder de BB cream, onderaan: mijn hand met de BB cream.
Ik vind dat de crème een mooie en natuurlijke dekking geeft en dat mijn huid er mooier uitziet en ook zachter aanvoelt! Je hebt ook maar een beetje van de BB cream nodig.

Ik ben erg tevreden met dit product maar ik vind het wel een nadeel dat hij vrij donker is. want voor veel mensen zal hij toch een stuk te donker zijn!
X

                 Heb jij deze BB cream al geprobeerd en wat vind je ervan? 

1 opmerking: