woensdag 16 januari 2013

Handcrème Carrefour.

Een tijdje geleden kocht ik deze handcrème in de Carrefour, ik was eigenlijk niet echt op zoek naar een handcrème want ik vond het vaak nogal vervelend en plakkerig maar deze zag er wel schattig uit en hij rook wel lekker dus wilde ik hem wel eens proberen, en dat zeker voor de prijs van 89 cent!Dit is de verpakking: vrij basic en wit, er staat de nodige info op en geen overbodige oninteressant dingen :-).
Carrefour zegt dat het een hydraterende handcrème is met jojobaolie, dat is een vloeibare was die vaak in crèmes en lotions wordt gebruikt.
De ingrediënten! Ik ken hier persoonlijk zelf niet zoveel van maar ik kan wel zeggen dat er parfum en cetearyl alcohol in zitten.
Carrefour vertelt ook nog vanalles over het product:
Deze crème hydrateert de handen elke dag zonder een vette laag achter te laten. Zijn smeuïge textuur, verrijkt met jojobaolie , maakt de huid soepel, zacht en aangenaam geparfumeerd. Garantie dermatologisch getest.
Wat klopt hier allemaal van/is allemaal waar?
Hij hydrateert inderdaad zonder een vette laag achter te laten. dat vind ik een groot pluspunt, want ik haat het als handcrèmes te vet zijn ;-). De textuur is ook goed, hij smeert ook makkelijk uit, zelfs met een klein beetje crème. Hij ruikt ook lekker en vrij basic. Wel een minpuntje is als je teveel neemt je handen heel glijerig worden dus maar een klein drupje gebruiken ;-).
Je hebt ook maar een heel klein beetje nodig en dit trekt dat snel in en je handen voelen vooral veel soepelder aan!
Ik vind het zeker een fijne handcrème, hij is niet te vet, ideaal voor mensen met geen al te droge handen, maakt je huid soepel en hydrateert goed!
X


4 opmerkingen:

  1. Hij ziet er goed uit en ook handig formaat, perfect voor in je handtas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooeeh klikt goed! En ook helemaal niet duur! Mooi pormaat ook! :) leuke blog

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij ziet er inderdaad wel fijn uit :) xx

    BeantwoordenVerwijderen