zondag 3 februari 2013

Nagellakjes Action.


Jullie zagen dit leuke nagellaksetje al voorbijkomen in mijn shoplog van de Action, nu heb ik daar dus een review van. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verast ben door de kwaliteit en zeker voor de prijs, ze kosten voor een setje van 6 lakjes rond de €1.50. Kijk maar mee!



De lakjes zaten in een zakje met een pitsknopje. Er zitten 6 nagellakjes is en er hangt een kartonnetje aan waar een paar waarschuwingen opstaan over dat je het niet aan kleine kindjes mag geven enzo, niet heel interessant. Op de foto hieronder heb ik de nagellak uit het tasje gehaald, zo zie je alle kleurtjes nog beter. Wel een minpuntje, of ja, ik vind het persoonlijk minder dat ze allemaal een soort parelmoerglans hebben, die zie je het hardst bij de gele.
Hier heb ik de lakjes op mijn nagels gedaan: ik heb er een kleurige boel van gemaakt :-D. De meeste dekken al wel met  laagje maar de kleur is toch mooier met , anders zijn ze een beetje doorzichtig en dekken ze minder goed, maar met laagjes zijn ze echt super! Ik ben hier zeker blij mee, ik raad ze je aan!
XX

3 opmerkingen:

  1. Handige blog, allemaal leuke dingetjes voor weinig geld!

    Zullen we elkaar volgen? Ik volg je al..

    wimperextensions1.blogspot.nl

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleurtjes zijn heel leuk vrolijk! Zeker als je ze allemaal met elkaar combineert!

    BeantwoordenVerwijderen