zaterdag 9 maart 2013

The Body Shop Mango Body Srub.

Jullie hebben mijn Jip en Janneke body scrub misschien wel eens in een shoplogje voorbijzien komen, in ieder geval vindt ik dat echt een supergoeie scrub! Maar ik besloot toch eens een andere te proberen en dus kreeg ik deze voor kerstmis (al een hele tijd geleden maar ze hebben nu nog gewoon hoor) en daar was ik heel blij mee en ik vond het natuurlijk ook heel leuk om hem te testen voor mijn blog!
Hier kan je de verpakking zien, ik heb de grote versie van 200 g. Verder is dit een scrub voor heel droge huid maar als je dat niet hebt kan je hem ook gewoon gebruiken.


IngrediĆ«nten. Ik heb hier zelf echt niets van maar ik kan dat er Parfum/Fragance en Propylparabenen inzitten. Verder zitten er veel oliĆ«n en extracten in. 
Hier zie je scrub zelf, hij ruikt ook heel lekker naar een soort mango-yoghurt! Je ziet de stukjes scrub-stukjes ook een beetje zitten.
Op deze foto heb ik hem uitgeprobeerd, ik heb hem uiteraard ook al onder de douche gebruikt. Ik vind het een redelijk grove, hardere scrub maar dat vind ik eigenlijk wel fijn! Je kan je dode huidcellen makkelijk wegscrubben en plaatsmaken voor een zachte huid! Een aanrader!
XX

3 opmerkingen:

  1. klinkt heel fijn! :D ik vind wat grovere scrubs ook fijner want dan heb ik ook het gevoel dat het echt wat doet haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me fijn! Ik volg je nu via Bloglovin', volg je terug? :D

    BeantwoordenVerwijderen