zaterdag 11 mei 2013

Producten kruidvat: Catrice Candy Shock en Essence!

Ik kom regelmatig in het Kruidvat omdat ik vind dat ze er altijd zo'n leuke make-up dingetjes hebben en dan vooral van Limited Editions! Toen ik hoorde dat Catrice met een "Candy Shock" Limited Edition kwam vond ik de producten er echt geweldig uitzien en besloot om er iets van te kopen, verder was ik ook opzoek naar een waterproof mascara en zag ik nog iets leuks in de kortingsbak!


 Als eerste kocht ik deze nagellak van de Candy Shock LE. Hij heet C01 I scream: Ice scream! Het is mooie pastelpaarse kleur, ik vind het een heel mooie kleur!

 Hier heb ik 1 laagje aangebracht dat ziet er nog niet echt ok√© uit vind ik.
 Maar na 2 laagjes heb je echt een mooie dekking! De nagellak droogt redelijk snel en blijft zo'n drietal dagen mooi, als je een topcoat gebruikt blijft het wel iets langer. Ik ben heel tevreden met deze nagellak en voor de prijs van €2.69 zou ik hem zeker aanraden!
Hier zie je nog een detail van de nagellak, hij heeft een subtiele roze glans. Wat ik persoonlijk een leuk extratje vind!
 Hier kan je nog een  detail zien van het kwastje, dit is redelijk breed en lakt gemakkelijk!
 Als 2e kocht ik deze mascara van Essence, de Essence all eyes on me waterproof multi-effect mascara, hij kostte €2 en ik had eigenlijk nog geen waterproof mascara dus besloot ik deze te proberen.

Hij heeft eigenlijk een heel basic borsteltje maar ik vind dit persoonlijk wel goed werken.
Hier kan je het effect van de mascara zien: boven=zonder, onder=met. Het is eigenlijk een redelijk subtiel effect maar ik vind dat persoonlijk wel mooi voor school of niet zo'n speciale gelegenheden, ik merk wel dat als ik mijn wimperkruller gebruik het effect mooier is dus dat is een tip!
 Aangezien Essence vertelt dat de mascara waterproof is wilde ik dat natuurlijk wel even uittesten! Ik heb dus hier wat op mijn hand gekladderd :).
Dan onder de kraan houden!
Op het eerste zicht zit alles er nog goed op!
Maar als je er over wrijft dan verdwijnt alle mascara! Ik merk wel dat hij beter blijft zitten dan een 'niet'-waterproof mascara maar hij wordt toch nogal waterig dus niet heel waterproof!
Dan kocht ik ook nog deze blush van de catrice LE Candy Shock! Ik vond de blush er heel mooi uitzien, zowel het patroontje als de doorzichtige verpakking.

Hier zie je het mooie patroon nog beter, er zit oranje, wit, rood en roze in! Heel mooi! Hij ziet er heel warm en shimmery uit!

 De kleur van de blush is C01 Sugar Shock!


 Als je hem zie je dat hij redelijk licht is en nogal koel wat ik op zich wel speciaal vind maar het is een beetje misleidend want als je de blush zo ziet is hij heel warm maar bij het swatchen meer koel, het is ook een hele lichte blush. Je ziet hem niet heel hard, het is een redelijk subtiele blush. Dus als je daarvan houdt kan ik deze zeker aanraden, hij kost rond de €4, wat heel betaalbaar is!
Als laatste vond ik dan nog dit leuke nagel-versiersetje van Essence(van de afgelopen Vintage District LE). Ik vond de figuurtjes wel leuk en had er al verschillende nail-arts meegezien die er heel mooi uitzagen en voor €1 wilde ik het wel proberen!
Hier kan je alle figuurtjes nog eens goed zien!
Ik ga hier ooit nog wel eens nail-art mee maken als ik zin en tijd heb maar ik ben er niet echt goed in heb er meestal ook geen geduld voor dus die zullen jullie nog wel eens voorbijzien komen!
XX1 opmerking: