zondag 28 juli 2013

MadameNailPolish op Social Media!

 
Social media, iedereen zit wel op 1 of 2 of 3 of nog meer! Ik heb zelf ook een aantal social media en ik wou ze graag met jullie delen! Zo kun je mij daar op volgen als je dat wil en  ik bekijk jouw profiel ook eens als je me volgt en meestal volg ik je dan terug! Ik ga het gewoon in een willekeurige volgorde doen maar ik kan wel zeggen dat ik het meest op Twitter zit, dus die staat op nummer 1 maar verder is het gewoon willekeurig! Let's begin!

Twitter! Iedereen kent het schattige blauwe vogeltje wel en heel veel mensen zijn ook lid van Twitter. Op Twitter kan je quotes en gewoon boodschappen en zinnen maar ook links delen! Je kan me hier vinden op Twitter!

Tumblr! Je weet wel die site met geweldig leuke foto's en inspirerende quotes! Je kan me hier vinden op Tumblr! Ik moet wel zeggen dat ik minder vaak op Tumblr kom maar ik ga in de toekomst proberen er meer dingen op te posten!

Als je zelf een blog hebt ken je bloglovin' waarschijnlijk wel, je kan hiermee andere blogs volgen en dan heb je een makkelijk overzicht met alle ongelezen posts, je kan dit ook hebben als je geen blog hebt. Je kan me hier vinden op bloglovin'!

Youtube! Ik denk dat iedereen dit wel kent, je kan filmpjes delen en kijken en je kan reacties achterlaten, video's liken, favoriten en je abboneren op kanalen!Ik heb zelf ook een youtube kanaal, je kan je daar op abboneren!

Ik zit ook op Pinterest, dit is een site waar je verschillende 'borden' hebt en daar kan je foto's op uploaden. Ik zit zelf niet zo veel op Pinterest maar ik ga in de toekomst ook weer meer hier op gaan! Je kan me via deze link op Pinterest vinden!

Als laatste is er nog weheartit! Ik ben hier ook minder actief  op maar soms zet ik er wel eens een foto op. Weheartit is een beetje als tumblr maar bij tumblr heb je meer een soort blog en bij weheartit niet. Je kan me hier vinden op weheartit!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en je kan me altijd op een van deze social media volgen! En vergeet niet om jouw Social media in de comments achter te laten dan ik daar eens op kijken en misschien je wel volgen!
X

1 opmerking:

 1. YAAAY, altijd handig! Zelf ben ik helemaal gek op Tumblr, .. oh laten we pinterest niet vergeten!

  Follow me on Twitter: https://twitter.com/#!/CynthiaKoning
  Follow me on Instagram: http://instagram.com/cynthiakoning#
  Follow me on Tumblr: http://cynthiakoning.tumblr.com/
  Follow me on Bloglovin': http://www.bloglovin.com/en/blog/2692835/beauty-koning/follow
  Like de Facebook pagina: http://www.facebook.com/#!/pages/Beauty-Koning/173156866098134
  Pinterest: http://pinterest.com/cynthiiaaa/boards/

  BAZINGA!

  BeantwoordenVerwijderen