zaterdag 28 december 2013

Catrice Pure Shine Colour lip balm!

Vandaag heb ik een review over deze Catrice Pure Shine Colour lip balm. Het is een soort groot lippenbalsem potlood. Ik was al langer benieuwd naar een soortgelijk make-up product en deze van Catrice leek mij fijn. Lees snel verder!


Ik kocht de lipbalsem in de kleur '060 Go flamingo go!'. Catrice omschrijft de lipbalsem als een product dat op je lippen smelt, een doorzichtige kleur geeft aan je lippen met een heel glanzende finish.
Hier kan je de punt nog eens beter zien, het is dus echt een soort potlood. Je kunt onderaan draaien aan het potlood dus je hoeft het neit te slijpen.
Aan de swatch kan je zien dat de de lipbalsem een mooie glossy perzikachtige kleur achterlaat. Ik vind de kleur zelf heel mooi en het maakt je lippen zacht en laat ze er verzorgd uitzien!

Ik ben zeer tevreden met deze lipbalm en kan hem zeker aanraden!
XNena

2 opmerkingen:

  1. Heyy ! Ik hoop dat je me kent . Ik ben Maggie van Beautyismylifeforever . Kan je me vertellen hoe je dat ding op je blog doet . Bij je artikels kan je 'Meer lezen ' klikken . Ik weet dus niet hoe je dat kan doen en ik wil dit ook graag hebben op mijn blog .Zo dat mijn artikels niet zo lang lijken . Ik hoop dat je hierop antwoord xoxo Lots of Love Maggie

    BeantwoordenVerwijderen