donderdag 19 december 2013

Shoplog: H&M, Hema, Kruidvat en meer!

Vandaag heb ik een shoplog voor jullie, gisteren ben ik naar de Meir hier in Antwerpen geweest en ik heb een aantal leuke dingen gekocht!Hema:
Ik begin met de Hema want daar heb ik maar een paar kleine dingetjes gekocht. Als eerste kocht ik de 'Your face needs me too' moisturizer, dit is een gel-crème die ik al eens een eerder gehad heb en je hebt hem misschien al eens in een opgemaakt artikel gezien. Ik vond hem toen heel fijn dus ik besloot om hem nog eens te kopen! Ik heb ook de 'Your face will be super clean' face wash gekocht omdat ik deze al langer wou proberen. Dan kocht ik ook nog wattenschijfjes, een zwarte eyeliner in de kleur 21 en een simpel wit t-shirt zonder mouwen.

H&M:In de H&M kocht ik ook een aantal dingen. Het eerste is dit superschattige 'Bubble girl' toilet tasje, ik kon dit echt niet laten liggen omdat het gewoon te leuk is! Het make-upsponsje dat een soort 'Beautyblender' dupe heb ik ook gekocht omdat ik dit eens wou proberen. Ik kocht ook nog deze schattige kattenmuts die mijn zusje ondertussen al ingepikt heeft maar het is eigenlijk meer iets voor haar :-). Verder kocht ik nog een aantal basic kledingstukken, een zwarte skaterskirt, een crop top met lange mouwen, een bluaw-grijs en een zwart vestje. 

Kruidvat:
In het Kruidvat kocht ik als eerste deze Catrice Pure Shine Colour Lipbalm in de kleur 060 Go Flamingo Go!, ik wou al langer zo'n soort potlood-lipbalm uitproberen en ik vond dit de leukste kleur. Van Catrice kocht ik ook nog deze All Matt Plus Shine Control Powder. Ik had een nieuiwe poeder nodig en ik ben grote fan van die van Catrice dus ik besloot deze mee te nemen! Ik kocht ook nog dit leuke Essence Eyebrow stylist setje, het doosje vind ik echt al super schattig en hier komt, zoals over veel dingen, zeker een review van! Ik kocht ook nog de Essence Pure Skin Anti-Spot Coverstick in de kleur 01 beige, ik wou deze eens uitproberen en aangezien mijn coverstick bijna op is kwam dat goed uit!

Steve Madden:

Ik was al een tijdje op zoek naar simpele mooie zwarte botjes. En tegenwoordig hangt er aan elk botje wel een gespje of zitten ze volgenageld met studs waar ik geen fan van ben, een mooi paar botjes vinden was dus niet zo makkelijk! Maar bij Steve Madden vond ik deze botjes, ze zijn vrij laag en hebben veters, ik kreeg er ook nog een paar blauwe veters bij :-). Ik vond deze mooi dus heb ik ze gekocht!

Hieronder staan alle prijzen:
Hema:
-'Your face needs me too' gelcrème: €4.50
-'Your face will be super clean' face wash: €4.50
-Wattenschijfjes: €2
-Zwarte eyeliner: €3
-Simpel wit t-shirt: €4
H&M:
-Bubble Girl Toilet tasje: €2.95
-Make-up sponsje: €2.95
-Kattenmuts: €5
-Zwarte Skaterskirt: €9.95
-Vestjes: €9.95 per stuk
-Crop top: €9.95
Kruidvat:
-Catrice Pure Shine Colour Lipbalm 060 Go Flamingo Go!: €4.99
-Catrice All Matt Plus Shine Control Powder: €3.59
-Essence Eyebrow stylist setje: €2.59
- Essence Pure Skin Anti-Spot Coverstick  01 beige: €1.99
Steve Madden:
-Botjes: €49.95

Ik hoop dat jullie dezer shoplog leuk vonden en bedankt voor het lezen!
XNena

3 opmerkingen: