dinsdag 28 januari 2014

Max Liquid Lip Color: review!

Vandaag heb ik een review over deze Max Liquid Lip colors. Het zijn een soort lipglossjes die veel pigment bevatten. Toen ik ze in Action tegenkwam voor €1.99 besloot ik ze te kopen en ze te testen voor jullie!
Ze zitten in een mooi glanzend doosje, dat vind ik wel een leuk detail. Er staat ook wat informatie op. De lipgloss is 6 maanden houdbaar en is niet op dieren getest. Max zegt dat de lipcolor je lippen een langdurig, mooi en glanzend effect geeft. Het verzorgt je lippen tot diep in je poriƫn en het geeft je lippen een natuurlijke, sensuele uitstraling.

Op deze foto kan je alle ingrediƫnten nog eens beter zien:

Hier kan je de glossjes uit de verpakking zien, ze zien er vrij simpel uit qua verpakking. Ik merk wel dat de verpakking een beetje stroef is, je kan de dop er niet zo vlot afdraaien maar dat is maar een klein detail natuurlijk!
De kwastjes zien er vrij simpel maar mooi goed uit.


De swatchen zien er mooi uit, ik merk wel dat het soms iets moelijker is de kleur op te bouwen maar het ziet er wel mooi en glanzend uit. De glossjes blijven ongeveer een uur mooi zitten maar ze zien err wel niet meer mooi uit nadat je iets hebt gegeten. Ze blijven wel mooi zitten maar dus niet tijdens het eten!

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de glossjes en kan ik ze aanraden!
XNena
2 opmerkingen:

  1. Ze voeden vast erg goed de lippen en mooie kleuren, die vast velen zouden staan.

    BeantwoordenVerwijderen