vrijdag 14 februari 2014

Hema Lipgloss: Review!


Vandaag heb ik een review over dit lipglossje dat ik in de Hema heb gekocht toen het nog solden was. Hij kostte normaalgezien €2.75 en toen nog maar €1.38! Er was ook nog een plasticje rond zodat je er zeker van kunt zijn dat het nog niet is gebruikt. Met het plasticje eraf te halen is het stickertje met de nummer mee losgekomen dus ik weet niet meer welke nummer het is. Hopelijk vinden dat jullie dat niet al te erg :-). Lees snel verder!
De lipgloss heeft een mooie koraal roze kleur met lichte glitters erin. Er zit 6 ml in de verpakking en de lipgloss is 12 maanden houdbaar.

Het borsteltje is vrij simpel maar goed naar mijn mening.De lipgloss is vrij zacht en licht gepigmenteerd. Hij geeft je lippen een mooie koraalroze glans. Hij plakt een beetje maar ook niet te veel, precies goed eigenlijk! De lipgloss blijft ongeveer een half uurtje mooi, maar ik zou toch aanraden hem regelmatig bij te werken.
Ik ben tevreden over deze Hema lipgloss en ik wil zeker meer lipglossjes van Hema proberen!
XNena


2 opmerkingen:

  1. Een mooi lief glossje voor elke dag dus. Zeker belangrijk dat er plastic rond de kortingsproducten zit, want vaak zijn ze toch al geopend en gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, want je wilt natuurlijk geen gebruikte lipgloss :)

      Verwijderen