vrijdag 12 juli 2013

Liebster Award!Ik ben door Amber genomineerd voor een Liebster Award! Ik ben heel blij natuurlijk dat ik ben genomineerd! De Liebster Award is een award die aan blogger met minder dan 200 volgers wordt gegeven, op deze manier worden die blogs populairder en leer je als lezer meer blogs kennen.De Regels: Je moet de vragen beantwoorden die de blogger die jou nomineerde aan je stelde, je moet zelf ook 11 bloggers nomineren, je moet 11 vragen aan die bloggers stellen, je moet natuurlijk ook vertellen aan die bloggers dat je ze hebt genomineerd en je moet ook de persoon linken die je heeft genomineerd!

Ik ga beginnen met het antwoorden van de vragen! 
 1. Who's your favorite Disney character?/ Wie is je favoriete Disney figuur/karakter?  Ik denk Alice van Alice in Wonderland want zij is zo schattig en ik vind Alice in Wonderland een leuke film dus dat is een goeie keuze denk ik!

2. Pencils or pens?/ Potloden of pennen? Ik ga voor potloden omdat ik van tekenen hou en ik potloden gewoon leuker vind, met al die kleurtjes :).

3. What do you love about blogging?/ Wat vind je leuk aan bloggen? Ik vind het leuk dat je je eigen ideeën en mening met andere kunt delen en dat je gewoon kunt bloggen over dingen die je leuk vind, er zijn geen regels, je kunt doen wat je wil!

4. Who's your idol?/ Wie is je idool? JessieJ! Ik vind haar echt geweldig, ze heeft geweldige muziek, een geweldige kledingstijl, ze woont in London en heeft dus een supermooi Brits accent :). Ik vind het verder ook heel knap dat ze haar haaar voor het goede doel heeft afgeschoren, het staat haar zelf beter dan met lang haar vind ik!

5. What do you want to be when you grow up?/ Wat wil je worden als je groot bent (vrij vetaald) ? Ik zou heel graag iets met kunst doen, en het liefst van al iets met mode want dat lijkt me echt superleuk, ik zou heel graag model worden of een eigen kleding en make-up merk hebben dus hopelijk kan ik dat ooit waarmaken! Maar ik zie mezelf binnen 10 jaar ook nog steeds bloggen en Youtuben :). Dus hopelijk kan die dan combineren.

6. Do you like being on stage? (acting, singing,...)/ Vind je het leuk om op een podium te staan (acteren, zingen,...)? Ja, ik vind dat wel leuk maar soms ben ik best wel zenuwachtig en dat is minder leuk natuurlijk, ik vind het soms wel leuk om te doen maar om hier bijvoorbeeld mijn beroep van te maken lijkt mij dan weer niet zo leuk.

7. What is/was your favorite subject in school? / Wat is je favoriete vak op school? Mijn favoriete vak is Zedenleer of NCZ, ik vind het gewoon leuk om mijn mening over dingen te zeggen en te kijken wat andere mensen ervan vinden. Ik vind NCZ ook een leuk vak omdat je er nooit iets voor moet doen en dat is super natuurlijk :).

8. If you could have a magic power, what would it be?/ Als je een magische kracht zou hebben wat zou die dan zijn? Ik ga kunnen  toveren kiezen want dan je gewoon  alles toveren wat je maar wil want als je bijvoorbeeld vliegen kiest dan heb je verder geen andere krachten maar als je kan toveren kan je toveren dat je kan vliegen én nog veel meer!

9. Which language do you want to learn?/ Welke taal wil je leren? Ik zou heel graag Zweeds of/en Russisch leren, ik weet niet waarom maar het lijken mij gewoon leuke talen, als ik nu bijvoorbeeld geen Zweeds zou kunnen leren zou een andere Scandinavishe taal ook goed en als ik geen Russisch zou kunnen leren zou een andere Oost-Europese taal ook zeker goed zijn, maar Zweeds en Russisch lijken mij de leuksten!

10. What's the first thing on your wish list?/ Wat is het eerste ding op je 'wishlist'? Een Iphone! Ik zou echt supergraag een Iphone willen omdat je er zoveel mee kan en omdat een Iphone echt té leuke apps heeft!

11. Which song makes you happy? / Welk liedje maakt je blij? Ik heb wel meerdere liedjes die mij blij maken maar ik ga toch gaan voor 'Get lucky' van Daft Punk, het liedje zegt het eigenlijk zelf al :). Ik vind het gewoon een leuk en zomers 'happy' nummer! 

Nu ik alle vragen heb beantwoord moet ik ook nog 11 bloggers nomineren en 11 vragen stellen!

Bloggers die ik nomineer:
- Elize van The Big Guide
-Alice van Alice, just Alice 
-Nina van Beauty, Fashion, Hair, Nails & Food. ♥ 
-Sandra van beautybysandra  
-Maggie van BeautyIsMyLifeForever
-Emily van DIY Kawaii
-Elize van GirlOnTheWhiteBike
-Janneke van JannekeBannaneke
-Ibe van Mademoiselle Rossele
-Sheela van SheelaWorld
-Shell van ShellSenseless

De vragen die ik aan hen stel:
-Wat is je favoriete nagellak kleur?
-Draag je liever broeken of rokjes?
-TV of computer? 
-Hou je meer van zoet of zout eten? 
-Wat is de laatste film die je hebt gezien en wat vond je ervan?
 -Wie is je favoriete mode-ontwerper?
-Welk seizoen vind je het leukst en waarom?
-Welk liedje blijf je maar leuk vinden, elke keer opnieuw als je het hoort?
-Wie is/zijn je favoriete Youtuber(s)?
-Als je op eender welke plaats in de wereld zou kunnen wonen waar zou het dan zijn?
-Twitter of Facebook?

Zo dit was alles voor de Liebster Award! Ik hoop dat iedereen die genomineerd is, er blij mee is en de vragen die ik heb gesteld gaat beantwoorden! 
X

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke vragen werd jou gesteld. Alice is echt een leuk sprookje en zedenleer vond ik een fijn vak, niet te veel theorie leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt! Maar ik heb deze award al eens gekregen dus ik ga hem niet nog eens doen. Wel heel lief van je dat je me hebt genomineerd :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, dank je voor het nomineren:)
  ik ga binnenkort de vragen zeker beantwoorden:)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb hem gedaan:) http://girlonthewhitebike.blogspot.nl/2013/07/liebster-award.html#more
  nogmaals bedankt:)
  Liefs, Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh , ik heb dit niet gezien . Nou ik zou dit op mijn to do zetten !

  BeantwoordenVerwijderen