zondag 9 september 2012

Artikel: Tonic Essence.

Een hele tijd geleden kocht ik een toner/tonic van Essence. Ik kocht hem  omdat ik er op een aantal blogs goeie dingen over had gelezen en ik hem eens wilde testen. Dat heb ik nu een tijdje gedaan en vandaag schrijf ik er dan (eindelijk!) een artikel over.

Dit is de verpakking, er staat ook wat informatie op: reinigt je poriën, is anti-bacteriel en  is dermatologisch getest.
Er plakt een stickertje op met informatie: deze verfrissende gezichtstonic is de perfecte afsluiting van de gezichtsreiniging. Het reinigt de huid diep en verwijdert overtollig talg en vuil. De huid ziet er verfrist en ultiem verzorgd uit.

Het is inderdaad een goeie afsluiting van je gezichtsreiniging, je reinigt je huid goed en verwijdert restjes make-up en reinigingsgel/-melk goed, je huid voelt fris aan. Dus de dingen die Essence belooft kloppen wel ongeveer. Hij is ook vrij mild en werkt goed tegen puistjes.
Hier kan je de ingrediënten nog eens zien. Er zit wel Parfum en Alchohol in dus dat is voor sommige mensen misschien een minpunt.

Zo dat was het alweer, ik ben tevreden over deze toner!
XX
         Heb jij producten van Essence Pure Skin en wat vind je ervan?

2 opmerkingen:

  1. Deze toner vond ik echt heel fijn werken, misschien niet al te best dat er alcohol in zit, maar mijn huid heeft er eigenlijk niet zo op gereageerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op zich is alcohol niet zo heel erg, zolang het maar niet overheerst, zodat je huid uitdroogd. Hij klinkt op zich wel prettig!

    BeantwoordenVerwijderen