vrijdag 28 december 2012

LE Catrice Spectaculart + Essence Twilight Breaking Down

Een tijdje geleden kocht ik 2 producten van Catrice en Essence uit de Spectaculart en Twilight LE's, ik kocht de mousse blush (catrice) en eyeliner (essence).
De producten kosten rond de 3 euro en zijn verkrijgbaar in de meeste Kruidvat filialen of andere drogisten.Hier zie je de Twilight eyeliner nog eens apart: het een paarse glitter kleur die Alice had a vision again. Zoals je aan de swatch kan zien is dit meer een topcoat om over een andere eyeliner heen te dragen. Maar hij glitterd wel mooi en geeft een lichte paarse kleur af. 

Dit is de mousse blush: ik heb hem gefotografeerd zonder de dop zodat je kleur beter kan zien. Ik moet zeggen dat hij wel een beetje raar aanvoelde toen ik hem voor het eerst swatchte, maar dat is waarschijnlijk omdat ik mousse dingen niet echt gewend ben maar ik vind het wel handig en fijn om mee te werken.
Aan de swatch kan je zien dat het een lichte softe roze kleur is, ik hou persoonlijk ook wel, meer van lichte blushes dus deze vind ik zeker een leuke aanwinst!
Ik vind beide producten mooi en gebruik ze met plezier!
XX

8 opmerkingen:

  1. De blush is wel lovely om te zien, heel licht en subtiel! True, mousse-producten zijn heel raar om aan te voelen. Ben altijd bang dat ik teveel erin ga. :')

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattige tint roze geeft die blush af. En een paarze glitter eyeliner klinkt helemaal toppie!

    BeantwoordenVerwijderen