donderdag 27 december 2012

Reinigingsproducten Hema.

Vandaag heb ik een artikel voor jullie over de reinigingsproducten van Hema. Ik dacht dat het daar nu wel tijd voor was omdat ik ze een tijdje heb getest.
Ik heb de reinigingsgel en toner getest. Dit is een lijn voor de jonge onzuivere huid, de face gel is met melkproteïne en de toner met zuivere bestanddelen. In beide producten zitten weinig schadelijke producten. Maar in de toner zit wel veel alcohol en dat voel je ook als je hem gebruikt.

Reinigingsgel
Hij is echt heel mild maar helpt toch om je puistjes te bestrijden. Als je echt hevigere acné of vrij veel puistjes hebt is deze denk ik te mild. Het is ook een heel gelly substantie, hij irriteert ook helemaal  niet en voelt heel zacht en mild aan. Verder is hij super voor 's ochtends en 's avonds te gebruiken, ik ben zeker fan!

Toner
Deze is echt enorm agressief! Hij maakt mijn huid nogal pijnlijk en hij is in vergelijking met de face gel veel straffer en agressiever en werkt deze volgens mij wel heel goed bij mensen met huidproblemen tenzij je natuurlijk allergisch bent of niet tegen alcohol kunt op je huid. Je moet trouwens opletten dat je er niet mee in je ogen komt of te veel rondom je ogen want dat prikt ook heel erg! Hij werkt op zich wel goed en mijn huid voelt enorm gereinigd en schoon aan maar toch vind ik hem iets te hevig.

Ik ben vooral tevreden met de reinigingsgel, de toner vind ik persoonlijk iets minder maar beide doen goed hun werk!
X

2 opmerkingen: