dinsdag 2 april 2013

Review: Essence coverstick en multi dimension mascara!

Ik was in de krokusvakantie bij mijn oma in Turnhout en daar kocht ik in het Kruidvat een paar dingen die jullie al in een shoplog zagen, nu heb ik dus een review over de mascara en coverstick.

 Ik ga met de coverstick beginnen!

Ik heb hem gekocht in de kleur 01 Matt Sand. De kleur is eigenlijk net iets te geel voor mij maar als ik hem uitblenden niet te dik aanbreng is hij prima!
Hier kan je alle ingrediënten zien: er zitten verschillende soorten wax in en ook parabenen ( bewaarmiddelen).
Essence: The coverstick reliably conceals skin imperfections with a fine matt finish. The formula with allantoin calms the skin. Ideal for all skin types. Dermatologically tested.
Vertaald: De coverstick verbergt betrouwbaar huidonzuiverheden met een fijne matte afwerking. De formule met allantoïne kalmeert de huid. Ideaal voor alle huidtypes. Dermatologisch getest.                           (Allantoïne zou beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw weefsel prikkelen en de celdeling stimuleren.) 
Wat vind ik hiervan?
Hij verbergt onzuiverheden goed en hij geeft ook een goeie matte finish. Ik vind dat de beschrijving klopt! 
Hier zie je voor: ik heb een aantal puistjes op mijn kin en roodheid.
Hier zie je puistjes al niet meer en is de roodheid lichter! De coverstick dekt goed en is ideaal voor puistjes en roodheid, hij is minder goed voor onder je ogen.
Dan de mascara! Hier kan je het borsteltje zien: het is redelijk flexibel, heeft korte plastic haartjes en loopt in een punt. Ik ben echt fan van rubberen borsteltjes, die werken altijd zo goed!
Essence: "Volume mascara. Ultimate volume and perfect definition. No clumps. Ophthalmologically (wat een woord!) tested."
Vrij vertaald: "Dus het is een volume mascara, die het ultieme volume en perfecte definitie geeft, geen klonters heeft en oftalmologisch/oogheelkundig is getest."
Wat vind ik hiervan?
 Ik vind het wel goed dat het oogheelkundig is getest omdat ze dan ook met de gezondheid en dergelijke van je ogen rekening houden. Ik vind dat de mascara inderdaad een heel mooi, volumeus effect geeft aan mijn wimpers!
Hier zie je mijn wimpers zonder mascara.
Hier heb ik de mascara aangebracht! ik vond het in het begin wel moeilijk en het was nogal wennen om mijn wimpers in een mooie vorm te krijgen maar nu ik hem al een tijdje gebruik is het al veel makkelijker! Je moet ook wel een aantal laagjes aanbrengen voor een langdurig effect. Maar ik vind het een fijne mascara!
Hier kan je de swatchen van beide producten nog eens zien. Ik kan beide producten aanraden en ze zijn voor een kleine prijs van €1,99 (coverstick) en €2.89 (mascara) te koop!
X

5 opmerkingen:

 1. Jaaaaa, de mascara van Essence is echt incredible! Ik heb hem ook een lange tijd gebruikt. :) Je wimpers zien er echt prachtig uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat jij hem ook super vindt! xx

   Verwijderen
 2. Die concealer ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi effect geeft die dimension mascara, je ziet echt het verschil goed en de concealer is best fijn he.

  BeantwoordenVerwijderen