zondag 19 mei 2013

Oogpotloden Essence!Ik kwam laatsts nog een keertje in het Kruidvat, waar ik wel vaker kom, en ik zag dat Essence een korting had bij de oogpotloden, 2 voor 2 euro! Ik was al langer opzoek naar een wit en een paars oogpotlood maar het kwam er nooit van er een te kopen maar nu met de actie vond ik het mooi meegenomen! 

Hier kan je de 2 potloodjes zien, ik heb een “echt” potlood zeg maar en een plastic “rol”-potlood.


Het witte heet 04 White en het paarse 16 Coolest Chic, al wat origineler :-)
Hier kan je swatchen zien van de potloden, ze geven alletwee veel kleur af en zijn romig. De witte is iets plakkerig en wat stroefer dan de paarse maar nog steeds heel goed. De witte is volledig mat en de paarse is meer glanzend met een lichte glitter.

Ik moet wel zeggen dat de witte veel minder lang blijft zitten, na een uurtje zie je hem al bijna niet meer, terwijl de paarse echt heel de dag goed blijft! Ik kan de paarse zeker aanraden en ik zou de witte eerder in de "rol"-versie kopen want die hebben ze ook, ik wou die eigenlijk ook kopen maar ze hadden die toen niet meer en omdat ik nog van de korting gebruik wou maken heb ik deze maar genomen. De paarse zou ik zker aanraden en de witte, tja voor 1 euro is die zeker goed! 
x

2 opmerkingen: