vrijdag 14 juni 2013

Jessie J look!

Ik ben zoals jullie wel weten fan van Jessie J! Ik heb thuis een boek met allemaal make-uplooks en hoe je die kan maken. Er wordt telkens een look van een persoon uit de jaren '20, '60, '50 enzovoort nagemaakt en dan staat er ook een foto van een persoon die zich op die persoon inspireert van nu, dus. Er staat een look in van Siouxie Sioux en als hedendaags voorbeeld staat er dan Jessie J bij. Ik heb die look dus nagemaakt, ik heb het een beetje mijn eigen 'touch' gegeven, van deze look stond er ook geen how-to bij, enkel bij die van Siouxie Sioux. Ik heb enkel foto's van het resultaat maar ik zal een beetje uitleggen hoe ik het heb gedaan! Enjoy!
Hier zie je de pagina in het boek, het heet trouwens "Style Me Vintage" en het is van Katie Reynolds.
Hier zie je mijn look het beste: zwarte eyeliner met dubbele wing en rode lippen en vergeet de highlighter op je wangen niet!
Stappen:
1) Omlijn je ogen met een dun zwart lijntje, let er zeker op dat het lijntje onder je ogen niet te dik is!
2) De onderste wing: deze wing loopt eigenlijk in het verlengde van het lijntje onder je oog, dit lijntje kan je dus gewoon doortrekken tot de lengte die jij mooi vind, ik heb het hier redelijk lang gedaan.
3) De bovenste wing: deze wing loopt in het verlengde van je bovenste wing dus die trek je ook gewoon door tot zolang jij wil.
4) Je kan bij je ogen eventueel nog een wit lijntje op je onderste waterlijn zetten of nog wat witte oogschaduw in je binnenste ooghoek toevoegen.
5) Dan moet je enkel je lippen nog rood stiften en een beetje highlighter (of gewoon moisturizer of bb cream die glanst als je van naturel houdt) op je wangen aanbrengen en je bent klaar!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een make-uplook te zien uit dit boek, laat maar weten als ik dit vaker moet doen!
XNena


6 opmerkingen: