woensdag 31 juli 2013

Action Peel-off masker!

Zo'n kleine week geleden schreef ik een artikel over een exfoliating masker van Action, zoals jullie konden zien was het niet echt geweldig. Dit keer is het een peel-off masker, het is met komkommer en ook zoals Action vertelt makkelijk te verwijderen. Het kost 69 cent wat ik best goedkoop vind.  Lees verder als je wil weten wat ik van het masker vind!


Het masker bestaat uit 2 delen, je kan het dus 2 keer gebruiken, dit is een pluspunt vind ik!

Dit masker is voor de normale tot vette huid en t-zone, het reinigt je poriën diep en het is een zachte peeling van de poriën en een diepe reiniging.
Wat vertelt Action over het masker?
Zachte peeling van oude huid (?). Krijg een frisser gezicht terug na het verwijderen van het zuiverende masker: de ideale peel speciaal ontwikkeld voor de problematische huid en t-zone. Verwijdert onzuiverheden en dode cellen, terwijl het de huid reinigt en revitaliseert. 

Action vertelt ook hoe je het masker moet gebruiken, voor optimaal gebruik:
-1:  Maak voorzichtig de huid schoon.
-2: Breng dun en gelijkmatig aan. Genoeg voor gezicht en hals. Vermijd ogen, lippen en haar.
-3: Ga liggen en droom rustig weg. (Dit vind ik persoonlijk een leuke stap :))
-4: Verwijder het masker na 10-20 minuten of wanneer hetr volledig opgedroogd is (nooit trekken) en ontdek een jongere, frissere zuiver uitziende huid.
-5: Was resten van het masker met water af. Niet geschikt voor gevoelige of open huid. Gebruik 1 keer  per week of elke 14 dagen.
Hier kan je de ingrediënten zien, ik weet hier zelf weinig over. Maar ik kan wel zeggen dat er Polyvinyl alcohol, parfum en propylparabenen inzitten wat minder goed is voor je huid, vooral parfum en alcohol is iets waar sommige mensen allergische reacties door kunnen krijgen, verder moet ik wel zeggen dat ik het een heel mild masker vind dus ikzelf heb daar geen last van ondervonden.
Hier heb ik het masker net aangebracht, zoals je ziet is het doorzichtig als je het uitsmeert. Terwijl het roze is als je het in de verpakking is, het ruikt trouwens even lekker als het vorige masker, heel zoet en lekker!
Zo ziet het eruit als het is opgedroogt, je kan je gezicht bijna niet meer bewegen wat wel een beetje vervelend is.
 Zo ziet het masker eruit als je het eraf trekt, het is echt een soort plastic laagje geworden dat je makkelijk en pijnloos er af kan trekken. Het is echt een soort plastic dat je van je gezicht trekt, dat kan je ook op de onderste foto zien.
Maar of het masker nu echt werkte, het was opzich leuk om het eraf te trekken en zo maar heel veel deed het niet met mijn gezicht, dode huidcellen waren wel weg en mijn gezicht was zacht maar verder deed het niet echt veel.
Jammer genoeg deed dit masker ook niet veel, het vorige was ook al niet veel soeps. Op zich is het een leuk masker maar verder deed het niet veel. Helaas dus geen aanrader!
X


2 opmerkingen:

  1. Deze maskers ken ik =]. Cheap en leuk, maar echt een verschil-niet zo. Heb jij een hele bak vol met maskertjes liggen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen hele bak maar toch heb ik er altijd een stuk of 3-4 liggen :)

      Verwijderen