vrijdag 5 juli 2013

Rimmel Moisture Renew Lipstick!

Ik heb vandaag een review voor jullie over deze Moisture Renew Lipstick. Ik wilde al langer een lipstick hiervan proberen en toen heb ik er dus eentje gekocht! Ik vind ten eerste de verpakking echt al supermooi, ik hou van het glanzende paars, bovenaan is het schuin afgesneden en gebold wat er elegant en mooi uitziet, ik ben fan van de verpakking!
Als je wil weten of ik ook zo'n fan ben van de lipstick zelf lees dan snel verder!


Ik heb de lipstick in de kleur 130 Oxford St. Fuschia gekocht, ik hou echt superhard van Londen dus vond deze naam echt heel leuk klinken en natuurlijk vond ik de kleur ook heel mooi, ik ga uiteraard niet zomaar een lipstick kopen voor de leuke naam :). Als je naar de sticker huid zie je ook dat er een lichtroze UK-vlaggetje op staat wat ik ook heel schattig vind, dit is trouwens niet bij alle lipsticks. Wel heel cute ^-^.
Zo ziet de kleur eruit, ongeveer hetzelfde als op de sticker. De kleur is langs de ene kant redelijk lieflijk en zacht maar langs de andere kant ook weer iets feller.
Als je hem swatch is hij redelijk lichtroze maar ook echt heel fel! Het is echt zo'n Nicki Minaj-achtig kleurtje, het doet me ook een beetje aan de Mac Viva Glam Nicki lipstick denken!

 Op mijn lippen ziet hij er ook echt superfel uit! Ik ben echt fan van deze lipstick, hij is wel iets duurder dan dat ik normaal zou betalen voor een lipstick, €9.99 maar dat is alsnog redelijk goedkoop!
x

2 opmerkingen: