vrijdag 23 augustus 2013

Kiko nagellakjes!

In mijn Spanje shoplog konden jullie deze schatten van nagellakken al zien en vandaag heb ik er een review over! Ik had in het filmpje al vermeld dat ze €1.50 per stuk waren (in de korting).

De groene nagellak heeft nummer 7 en de roze 15.
Zoals je ziet zijn de doppen ook verschillend, de dop van de groene is glad en die van de roze is ruw.
De mintgroene nagellak en kwastje: Ik vind de kleur echt supermooi, hij is neon mintgroen en heeft ook iets weg van fel babyblauw. Het kwastje ziet er oké uit, had iets beter gekund bijvoorbeeld iets afgeronder en breder maar het lakt wel gewoon goed.
Hier zie je de roze nagellak en het kwastje ervan, de nagellak ziet er eigenlijk gewoon uit in het flesje zoals elke andere nagellak maar het effect is natuurlijk anders, het kwastje is hetzelfde als dat van de groene lak.
Jullie zijn nu waarschijnlijk benieuwd naar de swatchen!
De groene is heel mooi, de kleur ziet er ook hetzelfde uit als op de foto, heel fel en glanzend, deze droogt in ongeveer 5 minuten en je hebt 2 laagjes nodig.
Dan de roze kleur, deze begint al wat korrelig te worden als je aan het lakken bent en als hij droog is, wat supersnel gebeurt, heeft hij een mooi suiker-effect zoals zijn naam al doet vermoeden!
Ik ben echt superblij met beide lakjes en kan  ze zeker aanraden, ik draag ze met plezier!
X1 opmerking: