zaterdag 7 september 2013

Essence Glow in the night topcoat!

Jullie konden deze 'glow in the night' topcoat al zien in mijn 'Nieuwe Essence producten' artikel en nu heb ik dus een review over de glow in the dark topcoat! Ik was al langer naar zo'n topcoat opzoek maar ik kon het nergens vinden of het was er een die enkel bij blacklight werkte. 
Ik was dus aangenaam verrast toen ik deze in het schap zag staan! Lees snel verder!

De verpakking is zwart met met een soort 'glowy' letters op. Ik vind de verpakking niet heel mooi maar ook zeker niet lelijk, het kon iets mooier zijn maar eigenlijk maakt de verpakking niet zoveel uit!
De nagellak heeft ook een naam, 18 fly firefly fly, wat ik echt een leuke naam vind dus dat is al een pluspunt :-).
Essence vertelt zelf dat je je nagels in je favoriete nagellak kleur moet lakken en dan 2 laagjes van de topcoat aan moet brengen. Je nagels krijgen zoals Essence ook vermeldt een 'milky' effect, dit kan bij sommige nagellakken niet zo mooi zijn maar met pastel en blauwtinten zit je meestal goed en je kan het natuurlijk met eender welke kleur proberen! 
Het kwastje is redelijk goed, vrij breed en je kan er je nagels makkelijk mee lakken!
Ik heb mijn nagels in verschillende kleuren gelakt om te kijken of het per kleur een ander effect zou geven. De nagellak zelf droogt vrij snel en het voelt een beetje ruw aan, er zitten kleine lichtgevende 'spikkeltjes', een soort zandkorreltjes in en die voel je als je over je nagel heen gaat, verder is nagellak ook redelijk mat en heeft een beetje een milky kleurtje, ik vind de nagellak opzich op mijn 'naakte' nagel (dus zonder iets onder) ook al mooi! 
Hier kan je het effect zien, ik vond het best moeilijk om het goed te fotograferen, deze foto is dan ook niet goed maar hierna komen er nog andere foto's waar het beter op is te zien!
Maar je kan hier wel zien dat je mijn nagels mooi oplichten, vooral bij de nagel zonder iets onder, de gele en de groene, bij de andere 2 zie je niet goed maar daar had ik ook een dunner laagje nagellak aangebracht dus het zal daar ook mee te maken hebben. 
Op deze foto's zie je het effect al beter, ik vind het er zelf echt cool uitzien en het is super leuk voor een feestje! 
Ik vind deze nagellak echt superleuk! Ik moet wel zeggen dat na een tijdje de nagellak niet meer zoveel licht geeft dus dat is wel een minpunt maar voor €1.89 vind ik het een prima nagellak! 6 opmerkingen:

 1. Voor een feestje is het zeker leuk om deze lak een keer te gebruiken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het licht op het feest zijn, voor eventjes dan. Ziet er wel echt fun uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Meer info vind je op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel leuk, maar ik heb deze al een keer gedaan :-)

   Verwijderen
 4. Fijn om te lezen dat het werkt dan ga ik hem ook halen :)

  BeantwoordenVerwijderen