vrijdag 25 oktober 2013

Essence long lasting eye pencil + Catrice long lasting eye pencil waterproof!

Vandaag heb ik een review over deze 2 oogpotloden die ik laatst kocht. Ik had al veel goede dingen over het Essence potloodje gehoord en ik vond de gele kleur van dat van Catrice apart en besloot beiden ui te testen!Ik kocht het Essence potlood in de kleur 02 Hot Chocolate en dat van Catrice in de kleur 030 Gold Shatterhand.
Het Essence potloodje bevat 0.28 gram en is 36 maanden houdbaar, de Catrice eye pencil is ook 36 maanden houdbaar en bezit 0.30 gram.
Een pluspunt is dat het Catrice pencil een slijpertje heeft, aangezien het geen gewoon potlood is maar een potlood dat je moet draaien kan het zijn dat de punt soms nogal plat is en dat je dikke lijntjes krijgt dus daarom is de slijper handig!
Hier kan je de puntjes zien en dan weet je ook meteen waarom er zo'n 'speciaal' slijpertje bij het Catrice potlood zit. Je moet ze dus uitdraaien. Ik vind dit persoonlijk wel handig want zo heb je geen slijper nodig, die je dus wel bij een echt potlood nodig hebt!
Hier kan je de swatchen zien, beide potloodjes zijn goed gepigmenteerd. Ik was verbaasd dat het Essence potlood zo romig en goed gepigmenteerd was!

'Naakte' oog:

Oog met Essence potlood:

Oog met Catrice potlood:
Ik vind beide potloden er mooi uitzien nadat ik ze heb aangebracht. Het essence potlood is moeilijker om in een dun lijntje aan te brengen maar het gaat wel. Het Catrice potlood is makkelijk in een dunner lijntje aan te brengen omdat je hem ook kan slijpen als de punt te dik is. Beide potloodjes zijn heel romig en geven veel kleur af!
Aangezien het beide eye liners long lasting eyeliners zijn wou ik testen of ze ook echt goed bleven zitten. Ik heb dus mijn hand onder de kraan gehouden en het uitgeveegd. Het is resultaat is echt geweldig, beide oogpotloden zitten er nog super goed op!

Ik ben zeer tevreden met beide potloden en ik kan ze zeker aanraden!
X

2 opmerkingen:

  1. Wat toevallig. Het Essence potlood vind ik ook goed en de Catrice heeft nog wat getest nodig vooraleer ik er een oordeel van kan maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind de kleuren echt heel mooi! en fijn ook dat ze echt long lasting zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen