donderdag 31 oktober 2013

Halloweenlook #3: Nail art!

Vandaag is het Halloween en heb ik dus de laatste Halloween look voor jullie. Het is een nageltutorial, ik heb 4 verschillende schattige en  makkelijke designs gemaakt. Lees snel verder!


Dit zijn alle dingen die ik heb gebruikt:
Een rood oranje kleur nagellak, een felgroene nagellak, een zwarte nagellak, een donkerrode nagellak, een nail hardener/ base coat, een oud eyeliner borsteltje dat ik iets dunner heb geknipt en een glow in the dark topcoat.
Je kan eventueel ook een zwarte en een donkerrode striper gebruiken in plaats van een gewone nagellak en een dun kwastje. Je hebt wel een donkerrode gewone nagellak nodig. De glow in the dark topcoat is optioneel maar het geeft wel een leuk effect als je nagels licht geven in het donker op een halloween feestje of tijdens het 'trick or treaten'! Je kan dus ook een gewone topcoat gebruiken.

Ik vermeldt het niet telkens maar je moet best wel telkens base- en topcoat gebruiken om je nagels te beschermen en het design langer te behouden.
Als eerste design koos ik voor dit schattige en simpele spinnetje. Je tekent een schuin streepje op nagel dat bovenaan begint, dan maak je een bolletje dat aan het streepje is verbonden en teken je er pootjes aan!
Op de tweede nagel maakte een pompoen nail art. Je lakt een rondje op het onderste deel van je nagel en teken je met een zwarte striper of nagellak en kwastje een steeltje, oogjes en een mondje.
De voorlaatste is een frankenstein design, deze is de moeilijkste van alle denk ik maar nog steeds vrij makkelijk. Je lakt je nagels eerst felgroen, dan teken je bovenaan over je hele nagel een horizontaal streepje en onderaan een korter streepje als mond in donkerrood. Dan teken je verticale streepjes door de bovenste horizontale streep en 2 kleinere streepjes of puntjes als oogjes. 
De laatste is de allermakkelijkste! Je tekent met je nagellakborsteltje (je hebt geen striper nodig) vrij verticale streepjes die bovenaan een beetje afgerond en je kan ook nog een paar extra spatjes toevoegen. Hieronder staat een tutorial over je hoe je dit soort nagels kan maken als mijn uitleg nog niet helemaal duidelijk was! 

Cutepolish doet het hier met een dotting tool wat ook kan.

In dit filmpje laat bubzbeauty ons zien hoe we dessert nails kunnen maken en ik heb het principe va de lopende chocoladesaus gebruikt maar dan met een rode nagellak zodat het er als bloed uitziet.

Ik hoop dat jullie deze halloween nagels leuk vonden en ik wens jullie een prettige halloween!
X


2 opmerkingen:

  1. Je Frankenstein nagel is echt leuk en kende het Bubzbeauty filmpje al, erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen