zaterdag 16 november 2013

Essence Stays no matter what Eyeliner pen!

Ik had een hele tijd geleden al eens een eyeliner pen gekocht waar ik niet echt tevreden over was. En je kent het wel dat als je 1 keer een slechte ervaring met iets hebt ga het niet snel opnieuw een kans geven. Maar ik dacht dat het toch wel eens tijd was om eens een nieuwe eyeliner pen uit te testen, ik ging voor de 'Essence stays no matter what eyeliner pen'. Lees snel verder!Dit vertelt Essence over eyeliner: 'eyeliner pen, waterproof, partyproof, lifeproof, lasts up to 24 hours, ophthalmologically tested, do not use if you wear contact lenses'
Vertaald: 'eyeliner pen, waterproof, 'feest'proof, 'leven'proof, blijft tot 24 uur, oogheelkundig getest, niet gebruiken als je contactlenzen draagt'
Er zit 1 ml in, is gemaakt in Duitsland en is 12 maanden houdbaar.
Ik kocht de eyeliner in de kleur '01 midnight black' en hij kost rond de €3, wat ik een goede prijs vind!
Het puntje is vrij dun en niet te buigzaam, want soms zijn die puntjes veel te buigzaam en zit je eyeliner over heel je ooglid als je niet oplet! Dus over het puntje ben ik al tevreden.
Ik heb hem hier geswatcht, je kan hem dus vrij dun aanbrengen en hij is mooi zwart.
Ik heb hem ook onder de kraan gehouden, maar hij geeft wel een beetje af, dus heel watervast is hij niet, hij wordt een beetje lichter.
Op deze foto zie je effect nadat ik mijn handen grondig heb gewassen, er blijft dus nog een beetje kleur achter.
Ik vind het effect van de eyeliner mooi en ook goed zwart, je kan hem makkelijk aanbrengen en hij is vrij waterproof. Een nadeel is wel dat als je de eyeliner 's avonds weg wilt verwijderen dat dat soms behoorlijk moeilijk is, er blijft nog steeds een grijs vervaagd lijntje achter op je ooglid wat ik persoonlijk niet zo goed vind, ook als je bijvoorbeeld een  foutje maakt is het moeilijk om het weg te doen.
Over het algemeen ben ik tevreden over deze eyeliner en moet ik mijn mening over eyeliner pennen herzien!
XNena

De Essence stays no matter what waterproof eyeliner pen is in de meeste drogisterijen en ook op sommige webshops te koop^, meestal kost het rond de 3 euro. 

Wat is jouw favoriete eyeliner pen?
1 opmerking:

  1. Oeh interessant dat hij toch vrij waterproof is, want dat is toch wel de reden waarom je dit zou kopen. Zelf heb ik nog een P2 eyeliner pen van een jaar geleden, maar tegenwoordig grijp ik toch eerder naar liners.

    BeantwoordenVerwijderen