zaterdag 15 september 2012

Review: Reinigingsproducten Essence en Kruidvat.

Vandaag heb ik een dubbel review. Ik ga de oogmake-up remover van Kruidvat en de reinigingsgel van Essence, die ik laatst kocht, in 1 artikel bespreken. Ik ben met beide producten tevreden en vind dat ze goed werken.
 Dit is de oogmake-up remover, de verpakking ziet er vrij basic uit. Dit is trouwens de Lotion versie, je hebt ook nog een Oil en 2 Phases (schudversie met olie en lotion in 1) versie.
 Dit zegt Kruidvat over het product: Kruidvat Oog Make-up Lotion verwijdert oogmake-up op milde wijze en geeft een heerlijk fris gevoel zonder de tere huid rondom de ogen uit te drogen. Er staat ook dat je hem met de reiningslotion kan combineren voor een optimale verzorging.
Ik vind dit niet helemaal waar maar daar lees je dadelijk meer over. 

 Dit is de opening, dit vind fijn en makkelijk werken. er komt niet teveel uit en lekt niets snel, je moet hem wel goed dichtklikken.
                                                                 Watje en oog: Voor.

Watje en oog: Na.

Zoals je ziet verwijdert hij mijn make-up goed, wel blijft er een olie-achtig laagje achter op je huid maar dit is niet heel storend en het voelt ook niet heel vervelend of zo aan. Verder vind ik hem wel goed werken, hij verwijdert alles makkelijk en goed.

Dit is de verpakking van de reinigingsgel: even vermelden dat deze reinigingsgel antibacterieel  is en dermatologisch getest is. Het vermindert puistjes en mee-eters.

Op de achterkant staat nog wat informatie: Deze milde wash-gel verwijdert onmiddellijk vuil en overtollig talg. Vochtregulerende ingrediënten houden de huid zacht en soepel. Bij regelmatig gebruik worden puisten en mee-eters verminderd en worden nieuwe onzuiverheden van de huid voorkomen. De huid wordt zichtbaar mooier. Voor een pure zachte huid.

De reinigingsgel in inderdaad heel mild, hij reinigt goed, je huid glimt ook minder en je haalt bijna alle vuiligheid en make-up weg. Je huid wordt er wel wat trekkerig en droog van maar niet in grote mate en dat valt prima op te lossen met een moisturizer! Vermindert en voorkomt puisten goed, ik heb sinds ik deze gebruik in combinatie met de toner een heel egale huid, bijna geen puisten en mijn vroeger zo vette neus is nu veel minder vet geworden! Good stuff, dus!


Hierboven kan je 3 foto's van de ingredënten zien, ik moet wel vermelden dat er Parfum en SLS in zit dit zijn wel 2 minpunten. Ik weet niet of het door een van deze ingrediënten komt maar...het zit zo: Ik gebruikte deze reinigingsgel al een paar weken en opeens werd mijn gezicht helemaal rood na dat ik het hiermee had gewassen! Ik heb toen een paar dagen enkel toner gebruikt en niet te veel make-up opgedaan. Sindsdien gebruik ik hem maar 1 keer per dag en ik heb er (gelukkig!) geen last meer van gehad.
Zo ziet de substantie eruit: iets te lopend naar mijn zin, als je de dop open doet stroomt de gel er al uit! Dus dat is wel een minpunt.
Ik ben met beide producten heel tevreden en kan ze beide aanraden!
XX

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat de make-upremover wel alles verwijderd! :) Oh my, ik vond die van Essence helemaal niet fijn, hij droogde mijn huid enorm uit, zo leuk om te zien hoe hij bij iemand anders wel goed merkt! Haha, ik had dat ook, het spoot er uit. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinken allebei erg fijn, wel vreemd dat je gezicht rood kleurde maar een veel minder vette neus is wel erg leuk =]!

    BeantwoordenVerwijderen