vrijdag 14 december 2012

Opgemaakt November-December 2012

Vandaag heb ik weer eens een opgemaakt voor jullie! deze keer met de dingen die ik in november en een deel van december heb opgemaakt.


Als eerste deze lipbalsem van Essence, jullie zagen hier ook al een artikel over voorbijkomen. Ik vond het een fijne lippenbalsem omdat hij een lichte glans en shimmer geeft en lichtjes plakt.
Ik heb ook deze sample bodylotion van Garnier opgemaakt. Ik ben zeker fan! Hij trekt heel snel in en smeer makkelijk uit én hij ruikt ook nog eens lekker naar mango! Ik denk dat ik zeker de full-size ga kopen.
Ik heb  ook dit maskertje van de Hema Jip & Janneke collectie opgemaakt. Ik vond het eigenlijk niet een heel bijzonder maskertje, het rook wel lekker en voelde wel fijn aan maar het deed niet echt iets met mijn huid. Maar het blijft wel schattig ;).
Ik heb deze maand ook nog de Essence Pure Skin toner opgemaakt. Dit is eigenlijk echt een van mijn favoriete toners: hij houdt mijn huid goed in balans, hij droogt niet teveel uit, hij reinigt en verzorgd goed, hij hydrateert,.. Zeker een aanrader! 
Dit is echt een heel goeie scrub! Dit is de TBS pink grapefruit scrub. Er zitten echt enorm veel scrubdeeltjes in en hij ruikt heel lekker naar pompelmoes! Een aanrader! 
Dan heb ik deze grote Body Butter van New look opgemaakt, ik kreeg hem een hele tijd geleden van mijn tante en eigenlijk is het best een goeie body butter, hij is wel vrij dik en heeft een soort (licht chemische) aardbei geur. 

Dat waren alweer mijn opgemaakte producten, ik hoop dat jullie het leuk vonden! X

6 opmerkingen:

  1. Hallo Nena, je gaf een reactie op mijn blog.Ik heb je blog afgekeken. Leuk.Om eens iets anders dan handwerken te zien. Leve Pinterest.Groeten Tony

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die toner is echt super, niet te agressief.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja vind ik ook, ik heb nu een van de hema die toch wel agressiever is, deze is toch fijner ;)

      Verwijderen
  3. Leuk!

    ps. ik volg je nu. wil je mij terug volgen? x watermeloentjes.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen