zondag 24 februari 2013

HenM make-up

 Een tijdje geleden kocht ik deze make-upjes in de HenM. Een body splash met white musk, een felroze lipgloss in de kleur 'I am fabulous', een lichtroze lipgloss in de kleur 'Kisses 4 sale', een oogschaduwduo in de kleur 'Cacao Bay' en een bronzer in de kleur 'Bronze'.


Hier zie je de kleuren van de oogschaduw en bronzer nog eens beter. Hier lijkt de bronzer redelijk roze maar dat licht aan het licht. De oogschaduws hebben wel dezelfde kleur, de ene is een beetje lichtgrijs-bruin en de andere donker chocolade bruin.
Hier je de swatchen, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en ze zijn allemaal erg glanzend en shimmery. Ik vind de kleuren ook mooi! De bronzer heeft een vrij standaard, ietsje oranje kleur maar als je hem goed blendt is hij oké van kleur.
Dan nu de lipglossjes! Ze hebben beide een ander kwastje en verpakking, de linkse heeft haartjes en zit in een tubetje en de rechtse heel een stokje. Ik vind ze beide heel fijn werken en vind het stokje ook een goed kwastje hebben omdat het schijn is.
Hier zie je de swatchen, de felroze geeft meer kleur af en ziet er op mijn lippen op mijn lippen ook redelijk roze uit. De andere is veel lichter. Ze plakken beiden redelijk maar dat vind ik niet storend, ik vind het juist fijn.
Op deze foto had ik de body splash uitgetest, hij ruikt heel zacht en lichtjes zoetig. Een beetje Zwitsal-achtig :-).
Ik ben met alle producten tevreden en zou ze zeker aanraden!
XX


3 opmerkingen: