woensdag 27 februari 2013

Review: make-up Black Onyi

In de krokusvakantie waren we op zoek naar Marrokaanse lampen en we waren bij een winkel met de naam 'Marrakech Market' terechtgekomen, daar hadden ze veel Marokkaanse spullen, interieur dingen, eten en ook Beauty! Toen ik daar make-up dingetjes van Black Onyi tegenkwam vond ik het de moeite om ze te proberen aangezien ze eigenlijk heel goedkoop waren en ik van anderen al wist dat ze er nagellak van hadden die toch vrij goed was. De nagellak viel wat tegen maar de lipproducten vielen beter in de smaak! Ik kocht er 2 glitterlipglossjes en een potlood dat je voor je gezicht ogen én lippen kan gebruiken!
Ik heb ze ook op een toepasselijke achtergrond gefotografeerd, dit is een oude catalogus van Maison du monde. Ik heb dus 2 lipglossjes, een bordeau met gouden glitters en een gele met groene glitters (!) en een rood-bruin potlood.


Het potlood geeft veel kleur af, de glossjes vooral glans en glitter.

Op deze foto heb ik het potlood op mijn lippen:
 Hier heb ik de gele lipgloss op mijn lippen:
Hier heb ik de bordeau lipgloss op mijn lippen:
Het potlood voelt erg fijn aan op mijn lippen, de glossjes zijn iets dunnere en slechtere kwaliteit maar vallen ook nog mee! De lipgloss kost €0.95 per stuk en het potlood was €1.25. Heel goedkoop dus! Zeker aanraders!
X

2 opmerkingen: