dinsdag 27 augustus 2013

Baolishi lipsticks!


Ik was een tijdje geleden bij mijn oma in Turnhout en daar was een winkeltje 'euro market', normaal gezien hebben ze daar enkel prulletjes maar toen ik iets verder de winkel binnenliep zag ik dat ze ook een heel beauty gedeelte hebben, daar moest ik uiteraard een kijkje gaan nemen.
Ik kocht er verschillende spulletjes maar ik vond het niet de moeite om alles te reviewen, ik besloot om deze mooie en schattige lipsticks die ik er vond uit te testen en over te schrijven! Ze zijn van het merk 'Baolishi' en doen me heel erg aan Aziatische make-up denken.
Lees verder als je meer wil weten over de kwaliteit en prijs! ->

De lipstick zien er heel schattig uit, de ene lijkt op een frisdrank flesje en de andere op een katje (de dop dan toch).
Ik kocht de lipsticks in de nummers 8 (het gele frisdrank flesje) en 7 (de roze met kat-dop).
 Aan de swatchen kan je zien dat ze mooi zijn gepigmenteerd. Beide lipsticks zijn mat, wat ik best mooi en 'apart' vind, want meestal zijn dat soort lipstick gewoon glanzend, zeker als er niets van 'matte lipstick' of iets dergelijk opstaat, ik was dus aangenaam verrast!
Ik heb de lipsticks ook aangebracht, de ene helft is roze (sorry voor het geknoei!) en de andere helft is oranje.
Ik vind zowel de kleuren als de lipsticks heel mooi en fijn, de lipsticks zijn niet te droog en mooi mat! Ze blijven redelijk lang zitten, je kan ook nog lippotlood en poeder of blush gebruiken om ze heel lang te laten zitten en extra mat te laten zijn.
Deze lipsticks heb ik in de 'euro market' gekocht voor €1.50 per stuk!
X

1 opmerking: