woensdag 22 januari 2014

Essence Pure Skin Coverstick: review!

Vandaag heb ik een review over deze Essence Pure skin anti-spot coverstick. Deze coverstick werkt tegen puistjes en zwarte puntjes. Lees snel verder!
De coverstick bevat 5 gram en is 12 maanden houdbaar. Ik kocht deze in de lichtste kleur, 01 beige.
De coverstick bedekt onzuiverheden zonder de poriƫn te verstoppen, het helpt om nieuwe onzuiverheden te voorkomen, kalmerend en tegen onstekingen, voor een mooie huid. Het Essence pure skin systeem is dermatologisch getest.
Hier kan je alle ingrediƫten zien.


Voor:

Na:

Hier zie je de coverstick zelf en ook de swatchen, zoals je ziet is de kleur vrij oranje maar als je het meer uitveegt en in je gezicht blendt ziet er het lichter uit.
Ik vind dit een goede concealer op vlak van pigmentatie maar of hij echt werkt tegen puistjes betwijfel ik. Ik hem hem meerdere keren gebruikt en telkens deed hij weinig, hij is misschien iets minder vet dan een andere coverstick maar heel groot is het verschil niet. Hij blijft niet zo lang zitten.

Ik ben wel blij met deze concealer maar ik zou eerder de gewone Essence coverstick kopen omdat er hier meer kleuren van zijn en het vrijwel hetzelfde doet als deze.
XNena

Deze coverstick is voor €1.99 te koop in het Kruidvat.

1 opmerking:

  1. Hij ziet er goed uit, maar voor mij is hij te oranje en geel.

    BeantwoordenVerwijderen